Wie zijn wij

Lucas Michels

Susanne Danielson

Yvette Visser

Lucas Michels (1958) is een gepassioneerd reputatieprofessional met een speciale passie voor verandertrajecten. Hij heeft de Organisatiebronnen® Methode mede ontwikkeld. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring aan journalistieke, corporate en bureauzijde.

Hij is nog steeds jeugdig, leergierig, en altijd holistisch en pragmatisch. Lucas is een complexity killer: hij biedt organisaties inzicht, overzicht en structuur, en helpt zijn opdrachtgevers kijken, kiezen en communiceren.

Lucas is international Master of Corporate Communication (MCC) en gelicenseerd voor het toepassen van de Change Readiness Inventory®. Dit is een tool die organisaties inzicht geeft in de effectiviteit van hun veranderprocessen.

Hij heeft gewerkt voor bekende, internationale ondernemingen in onder meer healthcare, energy, oil & chemicals, finance, IT & telecom, consumer, public en automotive/transport. Hij heeft brede ervaring in corporate reputatie-management, onder meer op het terrein van corporate positionering, internal alignment, issue management, crisispreparatie en M&A-communicatie.

Hij is overtuigd: communicatie en gedrag gaan hand in hand.

Susanne Danielson (1961) is Levenscounselor, Trainer, Auteur en mede oprichter van het Levenscollege. Samen met Yvette Visser is zij Founding Mother van de coachingsmethode de Levensbronnen® (www.delevensbronnen.nl), waaruit de Organisatiebronnen® zijn ontstaan.

Ook is zij Chakradance™ facilitator en Holistic Pulsing therapeut.

Zij werd in Stockholm geboren. Op haar 13de verhuisde zij met het gezin naar Nederland. Verbinden is haar passie. Zakelijk en privé verbond zij bedrijven, diensten, producten en mensen met elkaar. Ruim 26 jaar heeft zij als B-to-B en B-to-C marketing communicatie specialist en als importeur van Scandinavische producten gewerkt. Dat deed zij in dienst bij diverse bedrijven en als zelfstandig ondernemer voor diverse opdrachtgevers. Nu inspireert zij mensen om zich te verbinden met zichzelf.

Verbonden zijn met de ware essentie van wie je werkelijk bent geeft rust, balans, ruimte en mogelijkheden.

Yvette Visser (1967) is Levenscounselor, Trainer en mede-oprichter van het LevensCollege (www.hetlevenscollege.com). Samen met Susanne Danielson is zij Founding Mother van de Levensbronnen®, een coachingsmethode en coachopleiding om je ware essentie te leven.

Yvette werd na haar opleiding Internationaal Management gedreven marketeer bij I.F.F.. Vervolgens richtte zij InnoSenSe op en werkte als creative consultant in strategische sessies voor visie-, missie-, product- en conceptontwikkeling. Als partner bij The Human Effect ontwikkelde zij `Being eXtraOrdinary´, een opleiding die je in contact brengt met je eigen bestemming en het daadwerkelijk realiseren van je droom. Tevens is zij mede-oprichter van Planetree Nederland, een innovatief zorgmodel dat leidt tot gezonde organisaties, betere zorg en aandacht voor de mens.

Zij volgde diverse opleidingen in binnen- en buitenland op het gebied van coaching, counseling en persoonlijke ontwikkeling.

Haar grootste passie is het begeleiden van mensen en organisaties op hun pad van bewustwording.