Zet bestanden veilig over: 3 beste computerprogramma`s voor de delen betreffende bestanden voordat pc

Het kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor je computer zouden moeilijk is. Moderne keuze biedt niettemin veel oplossingen. In die artikel leert u hoedanig u dezelfde programma kiest om bestanden naar je computer over te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u zal zoeken en welke indien de drie beste worden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een optimaal -programma voordat het op internet overzetten met bestanden bij kiezen, zouden u op verschillende karakteriseren letten. Lees hier langduriger over.

Beveiliging

Dit bestaan het eerste dat aangaande je opkomt. We kan niet deze persoonsgegevens in handen vallen van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Ieder -services die in datgene artikel aanlanden beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat tot en met uw bureaus geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is dezelfde onderwerp voordat een bizar artikel, zeker laat jij de dichtbij specialist zijn.

Gemak

Deze is absoluut van de beste factoren bij het opgegeven kiezen van een -platform. Deze behelzen functies die het is van gebruikers gemakkelijker kunnen maken:

De gemak van het opslaan van bestanden – het moet jouw bestanden waarin u geïnteresseerd bent binnen een paar stappen vinden.

Kansen om papieren rechtstreeks in uw repository te creëren. Om dit uit te voeren, worden vaak aanvullende bedrijven geïntegreerd.

Jij moet maximale controle bezitten over u verzenden alsof ontvangen betreffende bestanden.

Wanneer het bestand kan worden bewerkt, horen het de geschiedenis met het bewerken zijn.

Het is geweldig indien er op de pc-versie ook een mobiele variatie komt.

Prijzen

Iedereen eis het beste tarief kiezen met betere prijs plus niet te veel betalen ervoor wat jullie niet betreffende plan bent te behandelen. Natuurlijk bepaalt iedereen zelve wat hij nodig heeft en enkele niet.

Maximale grootte betreffende downloadbare bestanden

Het bleek dat die cijfer erg anders is in nl.dataroom-providers.org opslagservices. Terwijl sommige de toestaan door bestanden van 250 Gb of langduriger te downloaden, zijn andere beperkt tot en met slechts 20 Gb.

Apple iCloud

De service betreffende Apple bestaan beschikbaar voor eigenaren betreffende iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaat een pakket van ieder Apple-services, dat niet alleen cloudopslag omvat, maar daarnaast Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het eerste voordeel zijn de express synchronisatie betreffende bestanden ervoor alle apple iphone 4, waardoor zijkant snel open zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en verschillende diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk in.

Het laadstation kan tevens dienen indien een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid om de opslagmedium als server te behandelen om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven aan gezinstoegang voor maximaal 5 personen, plus dit kan winstgevend bedragen.

Dropbox

Dropbox is dezelfde van de oudste en populairste clouddatarooms.

De heeft frequent coole tools die de arbied vereenvoudigen. Mooie tips betreffende de registratie en installatie van de applicatie en dus duidelijke interface versnellen jouw aanpassingsproces. Lees meer van onboarding in de applicaties binnen dit fabrikaat.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: je kansen om gelijktijdig te werken in één bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te bekijken en u prullenbak. Jullie kunt verwijderde bestanden bovendien zien in uw map waarmee ze zijn voordat zijkant werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit ben geweest.

Cloudopslag maakt deel uit met het Google-systeem, wat absoluut snelle en gemakkelijke integratie met bestaat andere medewerkers betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en andere.

Leave a Reply